Se bat ouale cu zaharul, apoi se adauga faina in ploaie cu praful de copt si vanilia iar la sfarsit se adauga uleiul. Aluatul trebuie sa curga. Jumata
Se bat ouale cu zaharul, apoi se adauga faina in ploaie cu praful de copt si vanilia iar la sfarsit se adauga uleiul. Aluatul trebuie sa curga. Jumatate din el se pune in tava de copt care a fost tapetata cu ulei si faina, se introduce in cuptorul incins si se lasa pna capata o pojghita putin cafenie. Acum se pun merele calite si se adauga cealalta parte a compozitiei.
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa