Prajitura cu mere

Se bat ouale cu zaharul, apoi se adauga faina in ploaie cu praful de copt si vanilia iar la sfarsit se adauga uleiul. Aluatul trebuie sa curga. Jumata

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 1 cana cu zahar
  • 1 1/4 cana faina
  • 1 praf copt
  • 2 zahar vanilat
  • 1/3 cana ulei
  • 1 1/2 kg. mere calite

Mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul, apoi se adauga faina in ploaie cu praful de copt si vanilia iar la sfarsit se adauga uleiul. Aluatul trebuie sa curga. Jumatate din el se pune in tava de copt care a fost tapetata cu ulei si faina, se introduce in cuptorul incins si se lasa pna capata o pojghita putin cafenie. Acum se pun merele calite si se adauga cealalta parte a compozitiei.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide