Se framanta bine margarina cu faina si cu galbenusul crud. Se adauga apa si otetul amestecate. Se framanta in continuare pana se obtine un aluat consi
Se framanta bine margarina cu faina si cu galbenusul crud. Se adauga apa si otetul amestecate. Se framanta in continuare pana se obtine un aluat consistent. Se imparte coca in 2 parti si se bat cam de 30 de ori fiecare. Se unge tava cu margarina si se intinde prima foaie in tava. Aceasta se inteapa cu furculita ca sa se coaca bine.
Merele se rad, se storc de zeama si se calesc cu zaharul. Spre final se adauga scortisoara. Se lasa sa se raceasca.
Se intinde peste prima foaie merele calite si apoi se intinde a doua foaie. Se da tava la cuptor, la foc potrivit (170o) circa 45-60 min.
Se scoate tava, se lasa sa se raceasca, se pudreaza cu zahar si se taie in formele dorite.
Prajitura rapida cu capsuni, fara coacere, aromata si delicioasa! Un desert usor de preparat, cu piscoturi, crema de...
Prajitura rapida cu capsuni. Reteta fara coacere, aromata si absolut delicioasa