Prajitura cu mere/dovleac

Se amesteca merele/dovleacul , ouale, zaharul si praful de copt stins si se lasa 5 min. Se adauga faina. Se tapeteaza tava cu faina si se pune la cupt

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cani zahar
  • 2 cani faina
  • 3 oua
  • 1 praf de copt
  • 3 cani cu mere rase/dovleac ras
  • 3 linguri margarina
  • 2 linguri cacao

Mod de preparare

Se amesteca merele/dovleacul , ouale, zaharul si praful de copt stins si se lasa 5 min. Se adauga faina. Se tapeteaza tava cu faina si se pune la cuptor pana ajunge la culoarea coniacului. Se scoate si se toarna deasupra crema facuta din 3 linguri margarina,putin zahar si cacao. Nu se mai baga la cuptor.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...