Pentru a prepara aceasta reteta de prajitura cu mere intregi sunt necesare urmatoarele ingrediente: mere, smantana, zahar, faina, vanilie, unt.
Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia, se adauga smantana si apoi treptat, in ploaie faina si se amesteca bine. La sfarsit se pun albusurile batute spuma. Merele se curata intregi de coaja, se scobesc la mijloc, li se scot samburii, iar in locul lor, se pun boabe de dulceata de visine. Se aseaza merele astfel pregatite in tava, iar peste ele se toarna compozitia si se lasa la cuptor.
Se serveste prajitura calduta.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu nuci si bezea
Prajitura Cocomac
Prajitura turnata cu mere
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa