Pentru a prepara aceasta reteta de prajitura cu mere rase sunt necesare urmatoarele ingrediente: mere, oua, zahar, faina, pesmet, rom, unt.
Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul, se pune putin cate putin faina, apoi romul si pesmetul. Dupa ce se amesteca totul bine, se adauga merele curatate de coaja si rase pe razatoarea de zarzavat, se mai amesteca si apoi se pune spuma de la cele sase albusuri. Se toarna compozitia intr-o forma unsa si presarata cu pesmet si se coace la foc potrivit.
Cand este gata, se pune pe o farfurie si se insiropeaza cat este inca fierbinte.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu glazura de ciocolata
Prajitura cu rozmarin si caise uscate
Prajitura de ciocolata cu pere umplute
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa