Se amesteca intr-un vas:faina, zaharul,cafeaua si praful de copt,pana se omogenizeaza. Apoi se adauga si margarina topita,trebuie sa arate ca o compoz
Se amesteca intr-un vas:faina, zaharul,cafeaua si praful de copt,pana se omogenizeaza. Apoi se adauga si margarina topita,trebuie sa arate ca o compozitie de chec.
Se unge o tava cu ulei se tapeteaza cu faina si se toarna aluatul se aseaza merele si stafidele , distribuindu-se uniform pe toata suprafata.Se da la cuptor penrtu 20-25 min.
Se lasa sa se raceasca bine in tava apoi se pudreaza cu zahar farin amestecat cu zahar vanilat.
Este o prajitura simpla si care se face rapid!
Pofta buna!
Reteta Prajitura cu mere si cafea (de post ) a fost propusa de SOUL pe forum culinar.ro
Alte retete de post gasiti aici:
Negresa de post,
Rulada cu mere (de post),
Salam de biscuiti (de post)
Azi ne alintam cu un desert extrem de popular, apreciat in toata lumea, un desert cu gust fin de vanilie si caramel. Este...
Desert crema de zahar arsOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj