Pentru blat, se amesteca toate ingredientele intr-un castron si se pune blatul in tava patrata unsa. Se rad merele si se calesc in unt. Se lasa sa se
Pentru blat, se amesteca toate ingredientele intr-un castron si se pune blatul in tava patrata unsa. Se rad merele si se calesc in unt. Se lasa sa se racesca si se pune sortisoara si zaharul. Se pun peste aluat si se coace prajitura 15-20 min. Albusul se bate cu ouale intregi si martipanul. Se pune compozitia intr-un sprit de cofetarie si se face un gratar pe prajitura. Se coace 20 min.
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa