Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia, se adauga smintina si apoi treptat in ploaie faina si se amesteca bine. La urma se pun albusurile batut
Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia, se adauga smintina si apoi treptat in ploaie faina si se amesteca bine. La urma se pun albusurile batute spuma si sferturile de mere si se amesteca usor. Se unge o tava cu unt, se presara bine cu faina si se toarna compozitia. Se coace la foc potrivit lasind sa se rumeneasca putin
Se serveste calduta, presarata cu zahar pudra vanilat
Incanta-ti simturile cu o reteta delicioasa de fusilli al dente, acompaniata de bucati suculente de piept de pui si sos...
Fusilli cu piept de pui si smantana - Reteta unui preparat gustos si cremosPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura