2 oua intregi, miere, zahar pudra (sau fara zahar), coaja de lamaie rasa, scortisoara, cuisoara (sau fara), se amesteca cu faina si bicarbonat de sodi
2 oua intregi, miere, zahar pudra (sau fara zahar), coaja de lamaie rasa, scortisoara, cuisoara (sau fara), se amesteca cu faina si bicarbonat de sodiu.
Se intinde pe o tabla la o grosime de ca. 8-10 mm, apoi se decupeaza in forme. Se pregateste o tava unsa, presarata cu faina, sau captusita cu hartie de copt si se ung formele cu oule apoi se decoreaza cu nuci. Se coace la o temperatura de ca. 230-240 de grade, utilizand partea superioara a gratarului. Dintr-o portie de aluat se obtine 1 - 1.5 tavi de prajituri.
Alte dulciuri recomdate
Placinta cu mere
Galuste cu prune
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii