Prajitura cu migdale si fructe rosii

Se amesteca untul cu zaharul si ouale pina rezulta o masa omogena. Se adauga laptele, migdalele si faina amestecata cu praful de copt. Se toarna aluat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat: 250 g unt
  • 200 g zahar
  • 4 oua
  • un pachet zahar vanilat
  • 325 g faina
  • 40 g migdale
  • un praf de copt
  • 5 linguri lapte
  • 450 g fructe rosii
  • 30 g migdale tocate mare

Mod de preparare

Se amesteca untul cu zaharul si ouale pina rezulta o masa omogena. Se adauga laptele, migdalele si faina amestecata cu praful de copt. Se toarna aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se pun deasupra fructele rosii spalate si scurse. Se presara migdalele si se coace prajitura la foc potrivit. Se taie rece.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!