Prajitura cu morcovi este un desert foarte popular mai ales in tarile nordice, dar este foarte indicat copiilor in crestere. Este un mod foarte bun d
Prajitura cu morcovi este un desert foarte popular mai ales in tarile nordice, dar este foarte indicat copiilor in crestere. Este un mod foarte bun de a le da celor mici dulciuri sanatoase.
Intr-un bol de amesteca zaharul, uleiul, ouale, 1 pliculet de zahar vanilat si laptele batut. Se adauga morcovii, cocosul, celalalt pliculet de zahar vanilat si ananasul. Intrun castron separat se amesteca faina, praful de copt, scortisoara si sarea dupa care usor se incorporeaza in amestecul de morcovi. Se adauga si alunele. Se intinde amestecul intr-o tava. Se coace timp de 55 de minute sau pana scobitoarea iese curata din aluat. Se lasa sa se raceasca. Intre timp se amesteca intrun castron untul, branza celalalt pliculet de vanilie si zaharul pudra pana se face un amestec omogen si mai moale.
Amestecul cu branza se adauga peste prajitura cat inca se afla in tava, apoi se taie in bucati potrivite ca marime.
Dragii mei, ce ziceti de niste bomboane Raffaello facute in casa? Nu stiu voi, dar eu sunt mare amatoare de nuca de cocos....
Bomboane Raffaello (reteta video)Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura