Blat: Margarina se amesteca cu 200 gr. zahar, cu nucile macinate, cu rom, iar apoi se pun albusurile batute spuma si faina. Compozitia rezultata se pu
Blat: Margarina se amesteca cu 200 gr. zahar, cu nucile macinate, cu rom, iar apoi se pun albusurile batute spuma si faina. Compozitia rezultata se pune intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina.
Glazura: 200 gr. zahar se freaca cu cele 6 galbenusuri, care au ramas de la blat.
Crema: Pachetul de unt se freaca spuma cu 100 gr. zahar si cu nessul dizolvat in apa cu zaharul ramas.
Se ansambleaza prajitura si se lasa citeva ore la rece.
Se serveste rece cu cafe frappe
Fetele mele sunt fan supa-cremă, motiv pentru care fac destul de des acest tip de supă, în diferite combinații (cu...
Supa crema de mazare, dovlecel si broccoliOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj