Prajitura cu nuca de cocos

Se fac 2 foi: Prima foaie se pune in tava si peste ea se pune crema (albusurile batute spuma cu 1 lingura apa si 150 gr. zahar se amesteca, apoi se a

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Foile: 300 gr. faina
  • 150 gr. unt
  • 150 gr. zahar
  • 1 ou
  • 1 praf copt
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingura lapte (se framinta aluatul)
  • Crema: 6 albusuri
  • 150 gr. zahar
  • 200 gr. nuca de cocos
  • Glazura: 6 galbenusuri
  • 200 gr. zahar pudra

Mod de preparare

Se fac 2 foi:

Prima foaie se pune in tava si peste ea se pune crema (albusurile batute spuma cu 1 lingura apa si 150 gr. zahar se amesteca, apoi se adauga nuca de cocos).

Se pune a doua foaie si se da la foc incet. Cind este inca calda se pune glazura (galbenusurile frecate cu zaharul) pe blat, se razuie ciocolata si se lasa in tava pana a doua zi.
Se taie in tava cind e rece

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...