Blatul : Batem spuma 3 albusuri de ou, adaugam 200 g de zahar pudra, apoi nuca, le amestecam si mai adaugam 2 linguri de pesmet. Intindem aluatul la
Blatul :
Batem spuma 3 albusuri de ou, adaugam 200 g de zahar pudra, apoi nuca, le amestecam si mai adaugam 2 linguri de pesmet. Intindem aluatul la o grosime de 0,5 cm, presaram dedesupt si deasupra pesmet, apoi decupam cu forma pentru pogaci, chifle, pe care le punem in tava pe o foaie pentru copt, sa nu se lipeasca.
Crema:
Fierbem o compozitie densa din praful de budinca, lapte si 50 g de zahar pudra. Dupa ce s-a racit adaugam margarina, zaharul vanilat, zaharul pudra ramas, apoi le amestecam bine cu robotul de bucatarie.
Glazura:
Topim ciocolata menaj pea bur de apa si adaugam 1 dl de ulei. Dupa ce s-a racit putin, dam fiecare chifla prin glazura.
Alte prajituri delicioase
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa