In loc de nuca, la aceasta prajitura cu nuca si glazura, putem pune cocos, dar neaparat in aluat trebuie pusa cacao pentru ca prajitura sa aiba un aspect foarte placut.
Pentru prajitura cu nuca si glazura se face o coca, dupa care se imparte in doua. Se intinde prima foaie in tava, peste ea punem un strat de gem din caise, peste care se pune o umplutura facuta din 250 g nuca macinata, 250 g zahar, 1 plic de vanilie si spuma de la 4 albusuri. Se pune a doua foaie si se da la copt. Cand este coapta, peste prajitura fierbinte se pune o glazura facuta din 4 galbenusuri frecate cu 200 g zahar pudra, peste care radem ciocolata. Prajitura fiind fierbinte, se usuca glazura. In loc de nuca putem pune cocos, dar neaparat in aluat trebuie pusa cacao pentru ca prajitura sa aiba un aspect foarte placut.
Prajitura cu nuca si glazura se serveste dupa ce s-a racit.
Am ajuns si la suapa /ciorba cu numarul 250, perfect pe placul nostru. Aceasta supa este foarte usor de preparat. Aveam...
Supa de vacuta, cu mazare verde si galuscute - nr. 250Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj