In loc de nuca, la aceasta prajitura cu nuca si glazura, putem pune cocos, dar neaparat in aluat trebuie pusa cacao pentru ca prajitura sa aiba un aspect foarte placut.
Pentru prajitura cu nuca si glazura se face o coca, dupa care se imparte in doua. Se intinde prima foaie in tava, peste ea punem un strat de gem din caise, peste care se pune o umplutura facuta din 250 g nuca macinata, 250 g zahar, 1 plic de vanilie si spuma de la 4 albusuri. Se pune a doua foaie si se da la copt. Cand este coapta, peste prajitura fierbinte se pune o glazura facuta din 4 galbenusuri frecate cu 200 g zahar pudra, peste care radem ciocolata. Prajitura fiind fierbinte, se usuca glazura. In loc de nuca putem pune cocos, dar neaparat in aluat trebuie pusa cacao pentru ca prajitura sa aiba un aspect foarte placut.
Prajitura cu nuca si glazura se serveste dupa ce s-a racit.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii