Prajitura preferata de fiica mea
Blat: Batem albusurile, adaugam zaharul, nucile si apoi incorporam faina. Coacem blatul in tava tapetata cu hartie de copt.
Crema: Galbenusurile se freaca spuma impreuna cu zaharul, adaugam faina si laptele. Punem vasul la foc mic si lasam sa fierba in timp ce amestecam continuu pana cand crema se ingroasa. Lasam crema la racit si apoi o amestecam cu untul si ness-ul. Intindem crema peste blatul racit, presaram alunele sau nucile prajite si maruntite.
Topim glazura si decoram prajitura.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii