Galbenusurile se freaca bine impreuna cu zaharul, putina scortisoara macinata si sare. Se adauga rand pe rand stafidele, nucile intregi si se incorpo
Galbenusurile se freaca bine impreuna cu zaharul, putina scortisoara macinata si sare. Se adauga rand pe rand stafidele, nucile intregi si se incorporeaza faina. Se amesteca totul bine, iar la urma se adauga albusurile batute spum. Se amesteca usor compozitia si se toarna intr-o tava tapetata. Se lasa la cuptor la copt, la foc mediu.
Prajitura se serveste feliata, dupa ce s-a racit.
Alte retete de dulciuri:
Prajituri simple Prajitura snikers Turta dulce
Despre tort nu va mai povestesc, ca e de poveste pe aici, eu l-am facut si in varianta cu dulceata de fragi. Va povestesc...
Tort cu dulceata de trandafiriOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj