Se rupe ciocolata in bucatele si se pune intr-un vas, in baie de aburi, impreuna cu laptele. Se adauga untul taiat bucatele si zaharul, amestecandu-se
Se rupe ciocolata in bucatele si se pune intr-un vas, in baie de aburi, impreuna cu laptele. Se adauga untul taiat bucatele si zaharul, amestecandu-se cu o lingura de lemn, sa se topeasca zaharul si ciocolata. Se adauga miezul de nuca macinat si se da la racit. Se incorporeaza esenta de rom, scortisoara si ouale intregi. La sfarsit se adauga faina, in ploaie, omogenizandu-se.
Se unge o tava cu unt si se toarna aluatul. Se coace la foc moderat. Cand este gata se stinge focul si se lasa sa se raceasca in cuptorul deschis. Se taie in romburi si se presara deasupra miez de nuca macinat.
Alte prajituri recomandate
Prajitura cu prune
Prajitura cu visine
Tiramisu
Ieri seara venind io acasa de la servici ,m-a intampinat Cleme cu reteta de Eierschecke a Corinutei,desi era 19:30 ora...
Eierschecke-Prajitura CorinuteiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj