Pentru a prepara aceasta reteta de prajitura cu nuci si ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: ciocolata, nuca, unt, zahar, coaja si zeama de lamaie, ou, pesmet.
Se freaca untul cu zaharul si galbenusul spuma, se adauga zeama si coaja de lamaie, ciocolata, care poate fi rasa sau topita, o lingurita de apa fierbinte. La sfarsit se adauga albusul batut spuma si nucile, amestecandu-se usor. Tava de copt trebuie sa fie unsa cu unt si presarata cu pesmet fin. Se coace la foc potrivit.
Se taie bucatele patrate, dreptunghiulare sau rombice.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu ciocolata alba
Prajitura cu mere si fulgi de ciocolata
Prajitura tigrata, caramelizata cu pere si banane
Delicioase, in orice sezon :X Multumesc pentru reteta, Corina! :-*
Placinte ardelenestiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj