Prajitura cu piersici

Se bat ouale spuma cu apa si cu zaharul. Se adauga coaja rasa de lamaie, macul si faina amestecata cu praful de copt. se coace prajitura in tava unsa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat: 5 oua
  • 5 linguri apa fierbinte
  • 50 g coaja rasa de lamaie
  • 180 g zahar
  • sare
  • 50 g mac
  • 125 g faina
  • praf de copt
  • Umplutura: 200 g gem de caise
  • 825 g piersici din compot
  • un plic glazura incolora

Mod de preparare

Se bat ouale spuma cu apa si cu zaharul. Se adauga coaja rasa de lamaie, macul si faina amestecata cu praful de copt. se coace prajitura in tava unsa si pudrata cu faina. Se lasa sa se raceasca pe un gratar si se taie in 2. Se unge cu gemul cald de caise. Piersicile se pun la scurs si se taie apoi felii. Se pun sub forma de evantai pe prajitura. Desupra se toarna glazura preparata conform instructiunilor de pe plic. Se taie patrate.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide