Se bat ouale spuma cu apa si cu zaharul. Se adauga coaja rasa de lamaie, macul si faina amestecata cu praful de copt. se coace prajitura in tava unsa
Se bat ouale spuma cu apa si cu zaharul. Se adauga coaja rasa de lamaie, macul si faina amestecata cu praful de copt. se coace prajitura in tava unsa si pudrata cu faina. Se lasa sa se raceasca pe un gratar si se taie in 2. Se unge cu gemul cald de caise. Piersicile se pun la scurs si se taie apoi felii. Se pun sub forma de evantai pe prajitura. Desupra se toarna glazura preparata conform instructiunilor de pe plic. Se taie patrate.
O tocanita de vara cu vinete si piept de pui, grozav de buna, potrivita pentru aceasta perioada.
Tocanita de vara cu vinete si piept de puiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa