Piersicile se taie jumatati se scoate samburele si se calesc 5 minute cu 3 linguri de zahar si aroma de vanilie. Se amesteca untul cu zaharul, se ada
Piersicile se taie jumatati se scoate samburele si se calesc 5 minute cu 3 linguri de zahar si aroma de vanilie. Se amesteca untul cu zaharul, se adauga ouale apoi faina. Se unge o forma de ceramica cu unt si se pun piersicile fara zeama, iar deasupra lor cu o lingura se pune aluatul. Se da la cuptor la 170 grade.
Se serveste rece cu sos de vanilie
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa