Pentru aluat se amesteca zahatul cu untul si cu oul pana avem o crema. Se pune drojdia putin muiata in lapte si faina si se framanta bine. Se pune alu
Pentru aluat se amesteca zahatul cu untul si cu oul pana avem o crema. Se pune drojdia putin muiata in lapte si faina si se framanta bine. Se pune aluatul in tava patrata putin unsa cu unt. Prunele se spala si se scot simburii. Se pun jumatatile de pruna una linga alta. Se presara cu scortisoara. Untul se amesteca cu mierea si cu zaharul, se pun alunele tocate. Se toarna aceasta compozitie peste prajitura si se coace 55 min.
Un preparat care urmareste structura clasica de lasagna: straturi bine delimitate cu sos delicios de carne, toate ascunse sub...
Risotto din quinoa la cuptor cu Delikat- Condimente pentru sarmale si branza ProvoloneOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj