Pentru aluat se amesteca zahatul cu untul si cu oul pana avem o crema. Se pune drojdia putin muiata in lapte si faina si se framanta bine. Se pune alu
Pentru aluat se amesteca zahatul cu untul si cu oul pana avem o crema. Se pune drojdia putin muiata in lapte si faina si se framanta bine. Se pune aluatul in tava patrata putin unsa cu unt. Prunele se spala si se scot simburii. Se pun jumatatile de pruna una linga alta. Se presara cu scortisoara. Untul se amesteca cu mierea si cu zaharul, se pun alunele tocate. Se toarna aceasta compozitie peste prajitura si se coace 55 min.
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa