Prajitura cu rahat si nuca

6 albusuri se bat spuma, se adauga ingredientele de mai sus se coace in tava unsa si tapetata de faina. Crema Se freaca galbenusele cu 1 cana de zah

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana zahar
  • 1 cana nuca tocata
  • 1 cana de rahat
  • 1 cana faina
  • bicarbonat un vf de cutit si 6 oua

Mod de preparare

6 albusuri se bat spuma, se adauga ingredientele de mai sus se coace in tava unsa si tapetata de faina.

Crema

Se freaca galbenusele cu 1 cana de zahar si 2 linguri de cacao, se fierbe pe aburi, se raceste si se amesteca cu untul spuma.


Se ia doua foi de napolitana, se unge o foaie se pune blatul, din nou crema si ultima foaie deasupra.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide