Prajitura cu revent

Pentru aluatul de tarta se framanta faina cu untul, zaharul, oul si sare. Se infasoara in folie aluatul si se da la rece 60 min. Reventul se decojeste

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Aluat: 300 g faina
  • 150 g unt rece
  • 70 g zahar
  • un ou
  • un praf de sare
  • Umplutura: 450 g revent
  • 5 oua
  • 500 g branza de vaci
  • 150 g zahar
  • coaja rasa de lamaie
  • zahar pudra

Mod de preparare

Pentru aluatul de tarta se framanta faina cu untul, zaharul, oul si sare. Se infasoara in folie aluatul si se da la rece 60 min. Reventul se decojeste si se taie cuburi. Aluatul se pune pe fundul si marginile unei forme unse, se inteapa cu furculita si se coace 15 min. Se amesteca branza de vaci cu zaharul, ouale si coaja rasa de lamaie. Se inglobeaza reventul si se toarna in forma peste aluat. Se coace 75 min.

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de conopida si praz

Este sezonul conopidei, se gaseste la piata din abundenta si este foarte ieftina. Astazi am preparat o supa crema de...

Supa crema de conopida si praz
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni