Prajitura cu scortisoara

Framanata ingredientele pentru aluat si coace 3 foi. Fierbe budincile in lapte si cand s-a racit, adauga 200 g de margarina frecata cu 200 g de zahar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru aluat: 350 g faina
  • 100 g zahar pudra
  • 2 lingurite scortisoara
  • 100 g margarina
  • 10 g amoniac
  • suficient lapte
  • incat aluatul sa fie usor de intins. Pentru crema: 3 budinci de vanilie
  • 1 litru lapte
  • 200 g margarina
  • 200 g zahar pudra

Mod de preparare

Framanata ingredientele pentru aluat si coace 3 foi. Fierbe budincile in lapte si cand s-a racit, adauga 200 g de margarina frecata cu 200 g de zahar pudra. Unge foile cu crema. Unge ultima foaie cu ciocolata topita.
Alte retete de prajituri

recomandate:

Prajitura cu visine

Cornulete

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...