Se freaca untul spuma si se inglobeaza in el galbenusurile, pe rand. Se pune zaharul in crema si se amesteca bine. Se adauga migdalele, stafidele si
Se freaca untul spuma si se inglobeaza in el galbenusurile, pe rand. Se pune zaharul in crema
si se amesteca bine. Se adauga migdalele, stafidele si faina. Albusurile batute spuma
se inglobeaza usor in aluat. Se toarna aluatul intr-o forma lunga tapetata si se coace la foc potrivit, timp de 45 de minute. Rece, prajitura se taie felii.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu crema
Prajitura cu visine
Prajitura Alba ca Zapada
Pentru ca zmeura este putina si o am in gradina doar 1-2 saptamani pe an, mi-am propus sa fac si o reteta frumoasa cu ea, asa...
Desert tort cu ciocolata si zmeuraOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj