Se bat ouale cu zahar pana se albeste compozitia. Se topeste untul. Se adauga apoi untul topit si racit, uleiul, laptele si vanilia. Se amesteca bine
Se bat ouale cu zahar pana se albeste compozitia. Se topeste untul. Se adauga apoi untul topit si racit, uleiul, laptele si vanilia. Se amesteca bine apoi se adauga faina, praful de copt, coaja rasa de lamaie si portocala. Se amesteca totul pana la omogenizare. Se lasa la odihna 10 minute. Apoi se adauga un sfert de struguri in compozitie si toata compozitia se rastoarna intr-o tava captusita in prealabil cu hartie de copt. Se coace la cuptor in jur de 15 min sau pana a crescut dupa care se vor adauga strugurii ramasi si se va da din nou la cuptor 30-40 min pana se intareste.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa