Laptele se fierbe impreuna cu zaharul, apoi se pune la racit si se adauga 2 linguri de rom. Separat, se bat spuma tare ouale si se adauga peste lapte
Laptele se fierbe impreuna cu zaharul, apoi se pune la racit si se adauga 2 linguri de rom. Separat, se bat spuma tare ouale si se adauga peste lapte. Se sfarama painea si se amesteca cu strugurii curatati de seminte. Amestecul se pune intr-o forma incasabila, se adauga crema de lapte si oua si o lingura de unt. Se amesteca bine si se introduce forma in cuptorul cald. Se lasa prajitura la copt, la foc potrivit, o ora.
Se serveste pudrata cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Prajituri delicioase Prajituri cu mere Prajitura nuci umplute
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj