Pentru prajitura cu visine de sezon se mixeaza bine galbenusurile dupa care adaugam zaharul, mixam bine si apoi adaugam margarina.
Pentru prajitura cu visine de sezon se mixeaza bine galbenusurile dupa care adaugam zaharul, mixam bine si apoi adaugam margarina. Praful de copt il adaugam in laptele incalzit, mestecam, apoi il adaugam in compozitia de galbenusuri cu zahar si margarina. Adaugam coaja de lamaie rasa, praful de sare si faina in ploaie. Mixam si turnam compozitita in tava unsa cu ulei si pudrata cu faina.
Adaugam visinele fara samburi, fara a le apasa si dam tava la cuptor pt 30 minute la 180 grade C.
Se scoate din cuptor, se feliaza si se presara deasupra zaharul vaniliat.
Pofta buna!
Prajitura cu visine de sezon se serveste ca atare sau impreuna cu un glob de inghetata de vanilie.
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa