Fructele se pun intr-o strecuratoare, ca sa se scurga bine sucul din ele (caisele se taie in felii groase cat degetul). Se freaca bine untul cu zaharu
Fructele se pun intr-o strecuratoare, ca sa se scurga bine sucul din ele (caisele se taie in felii groase cat degetul). Se freaca bine untul cu zaharul, apoi cu ouale puse pe rand si cu laptele si se incorporeaza amoniacul si faina. Se toarna aluatul intr-o tava bine unsa si tapetata. Deasupra se distribuie egal fructele. Se coace in cuptorul incins, la foc moderat.
Se serveste rece, pudrata cu zahar.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu mere
Prajitura cu branza
Chec
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa