Batem spuma 6 galbenusuri cu zaharul pudra, untul si zaharul vanilat. Adaugam laptele rece si faina amestecata cu praful de copt. Batem spuma albusuri
Batem spuma 6 galbenusuri cu zaharul pudra, untul si zaharul vanilat. Adaugam laptele rece si faina amestecata cu praful de copt. Batem spuma albusurile si le adaugam la amestec. Impartim aluatul in 2 parti. Adaugam la o parte 2 linguri de praf de cacao. Le punem in tava unsa si presarata cu faina alternand culorile. 1 lingura aluat galben, 1 lingura aluat maro, 1 lingura aluat galben, 1 lingura aluat maro si tot asa. Coacem 20-25 de minute.
Alte dulciuri recomandate
Prajitura cu visine
Dulceata visine
Prajitura cu nuca
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa