Foile: se amesteca toate ingredientele, dupa care aluatul rezultat se imparte in trei parti. Se fac trei foi care se coc pe fundul tavii ninse cu fain
Foile: se amesteca toate ingredientele, dupa care aluatul rezultat se imparte in trei parti. Se fac trei foi care se coc pe fundul tavii ninse cu faina. Foile se tin la cuptor 5-10 min, fara sa se rumeneasca deasupra. Crema: smintana se bate cu zaharul, pina se obtine frisca, se amesteca cu nuca macinata si esenta de rom.
Se serveste a doua zi, pudrata cu zahar sau glazurata cu ciocolata alba si fulgi de ciocolata
Dacă tot m-am obișnuit cu diverse băuturi hrănitoare, nu puteam să nu mă bucur de gustul preferat: cel de...
Milkshake cu unt de arahide și bananeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.