Prajitura de dovleac cu ciocolata

Prajitura de dovleac cu ciocolata este o reteta simpla si delicioasa. Prajitura este foarte aromata, o reteta de toamna ce incanta simturile.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 125 g unt
  • 2 pliculete zhar vanilat
  • 1/2 cana zahar tos
  • 1 ou
  • 1 lingura miere
  • 3/4 cana piure de dovleac
  • 1 1/4 cani faina
  • 1 pliculet praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura amidon
  • 1/4 cana suc de portocale
  • Cana=250 g.

Mod de preparare

1. Untul il batem spuma impreuna cu zaharul si vanilia. Apoi adaugam oul si mierea. Amestecam bine.

2. Intr-un castronas amestecam ingredientele uscate: adica, faina, cacaua, praful de copt si amidonul.

3. Adaugm piureul de dovleac, jumatate din sucul de portocale si jumatate din ingredientele uscate. Amestecam bine si pe urma adaugam restul.

4. Ungem o forma de chec si turnam compozitia. Dam la cuptor pentru 1 ora, la 180 grade C.


Pofta buna! Reteta Prajitura de dovleac cu ciocolata a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...