Batem untul cu zaharul si esenta de lamai pana devine o pasta omogena. Se adauga ouale, unul cate unul amestecand bine dupa fiecare. Dupa ce terminam
Batem untul cu zaharul si esenta de lamai pana devine o pasta omogena. Se adauga ouale, unul cate unul amestecand bine dupa fiecare. Dupa ce terminam cu ouale se adauga apoi coaja de lamaie, smantana, iar apoi faina amestecata cu praful de copt. Amestecam cu o paleta si rezulta un aluat care se toarna intr-o tava tapetata cu unt si faina. Se pune apoi tava in cuptorul preincalzit la 180-190 grade pana trece testul scobitoarei adica aproximativ 45-50 de minute. Dupa coacere se lasa 10 minute in tava sa se raceasca pe gratarul cuptorului si abia apoi se scoate din tava. Intre timp se pregareste glazura. Se amesteca zeama de lamaie cu zaharul pana rezulta o crema.
Se toarna glazura peste prajitura si se serveste dupa ce se raceste complet.
Alte retete recomandate:
Baietelul meu adora ciorba de perisoare si de aceea o prepar destul de des. Va voi arata cum o prepar si ce-a iesit ;)
Ciorba cu perisoareIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.