Prajitura de mere cu glazura

Merele se amesteca cu zaharul, nuca, faina si praful de copt. Se pune in tava unsa si tapetata cu faina compozitia de mere. Se lasa la cuptor sa se c

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cani cu mere rase
  • 2 cani cu zahar
  • 2 cani faina
  • o ceasca nuca macinata
  • un praf de copt. Gazura: 20 linguri apa
  • 20 linguri zahar
  • 3 linguri cacao
  • 2 linguri cu virf margarina

Mod de preparare

Merele se amesteca cu zaharul, nuca, faina si praful de copt. Se pune in tava unsa si tapetata cu faina compozitia de mere. Se lasa la cuptor sa se coaca la foc potrivit. Pentru sos, cacao, apa si zaharul se fierb pina se topeste zaharul. Se lasa sa se racoreasca, se amesteca cu margarina si se toarna peste prajitura. Se da prajitura 3 ore la rece.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!