Merele se amesteca cu zaharul, nuca, faina si praful de copt. Se pune in tava unsa si tapetata cu faina compozitia de mere. Se lasa la cuptor sa se c
Merele se amesteca cu zaharul, nuca, faina si praful de copt. Se pune in tava unsa si tapetata cu faina compozitia de mere. Se lasa la cuptor sa se coaca la foc potrivit. Pentru sos, cacao, apa si zaharul se fierb pina se topeste zaharul. Se lasa sa se racoreasca, se amesteca cu margarina si se toarna peste prajitura. Se da prajitura 3 ore la rece.
Incanta-ti simturile cu o reteta delicioasa de fusilli al dente, acompaniata de bucati suculente de piept de pui si sos...
Fusilli cu piept de pui si smantana - Reteta unui preparat gustos si cremosPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura