Prajitura de post cu gem este foarte gustoasa. Pentru prepararea ei aveti nevoie de zahar, faina, nuci, arome, cacao si margarina.
Prajitura de post cu gem este foarte gustoasa si simplu de preparat. Mai intai se bate zaharul cu apa, uleiul, gemul si aromele cu mixerul. Se adauga nucile tocate, bicarbonatul stins si faina cat cuprinde. Aluatul obtinut se toarna intr-o tava unsa cu ulei, care se introduce apoi in cuptor, unde se tine intre 20 si 25 de minute. Pentru glazura se pun pe foc 2 linguri de cacao cu 2 linguri de zahar si o lingura de apa, iar cand incepe sa fiarba se pune margarina si se amesteca rapid. Glazura se toarna peste prajitura fierbinte.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete de prajituri de post recomandate:
Va invit sa incercati o Reteta de prajitura cu mere rase, rapida si gustoasa. Nu necesita multe ingrediente, modul de...
Reteta de prajitura cu mere rase, rapida si gustoasaIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute