1. Freci ouale intregi cu zaharul, adaugi treptat uleiul, laptele, aromele, bicarbonatul si faina. 2. Omogenizezi compozitia si torni in tava unsa si
1. Freci ouale intregi cu zaharul, adaugi treptat uleiul, laptele, aromele, bicarbonatul si faina.
2. Omogenizezi compozitia si torni in tava unsa si tapetata cu faina.
3. Deasupra aluatului, care e moale, asezi visinele sau ciresele curatate de samburi si scurse.
4. Deasupra lor mai pui o mana de zahar si scortisoara si, optional, o mana de nuca data prin masina.
5. Coci la foc potrivit 40 minute, iar cand e gata, o pudrezi cu zahar.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa