Pentru prajitura cu visine se spala si se scot samburii la 1/2 kg visine. Se pun in sita de macaroane si se lasa sa se scurga de zeama. Se freaca galbenusurile cu zaharul.
Pentru prajitura cu visine se spala si se scot samburii la 1/2 kg visine. Se pun in sita de macaroane si se lasa sa se scurga de zeama. Se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce cresc ca o spuma. Se pune bicarbonatul, cele cinci albusuri batute spuma, pesmetul fin cernut si la urma visinile. Se pregateste din vreme o forma unsa cu unt si presarata cu faina. Se toarna compozitia si prajitura se coace la foc mic. In loc de 100 g de pesmet se pot intrebuinta 50 g pesmet si 50 g faina, sau 25 g pesmet, 50 g nuci pisate si 25 g faina.
Dupa ce sa mai racorit, prajitura cu visine se taie si se scoate din forma.
Am mai preparat eu paine cu mei. Imi place textura crocanta a boabelor de mei in paine. Japonezii folosesc painea cu...
Paine cu faina integrala si meiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa