Prajitura durere

La crema, 200 gr unt se freaca spuma cu 150 gr zahar praf si se adauga restul de ingrediente. Crema sa fie rece si se pune deasupra foii. Se face o gl

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 albusuri se bate spuma cu 15 gr de zahar
  • 6 galbenusuri
  • 150 gr nuca macinata sau (12 linguri)
  • 2 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • Crema: 200 gr unt
  • 150 gr zahar pudra
  • 1 vanilie
  • 50 gr nuca prajita macinata
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri de cafea concentrata

Mod de preparare

La crema, 200 gr unt se freaca spuma cu 150 gr zahar praf si se adauga restul de ingrediente. Crema sa fie rece si se pune deasupra foii. Se face o glazura de ciocolata. Ciocolata sa nu fie fierbinte, si se amesteca cu unt.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si visine

"Rețete pentru masa de Crăciun". Pentru Crăciun am pregătit o prăjitură delicioasă, care pur și simplu se...

Reteta de prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si visine
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca