Amestecam zaharul cu galbenusurile si adaugam albusurile batute spuma, alunele macinate, praful de cacao si faina. Coacem aluatul la 2 cm grosime intr
Amestecam zaharul cu galbenusurile si adaugam albusurile batute spuma, alunele macinate, praful de cacao si faina. Coacem aluatul la 2 cm grosime intr-o tava unsa cu unt. Dupa racire il taiem in doua, ungem jumatate cu aroma de caise si glazuram cu glazura de tort.
Dupa ce se usuca, o taiem in forma de patrate de 7X7 cm. Batem frisca, o injumatatim, la o jumatate adaugam praf de cacao si zahar. Pe restul de aluat injumatatit ungem prima data spuma maro si dupa racire adaugam spuma alba si netezim suprafata. Pozitionam jumatatea de aluat glazurata deasupra si tinem la frigider pana la servire.
Alte retete recomandate
Placinta cu branza
Prajitura branza
Am primit de la mama mea foi Lica,si azi nu le-am mai putut rezista,m-am inspirat din reteta Florinei(Luk).
Prajitura cu foi LicaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj