Blatul: Se bat albusurile spuma tare, se amesteca cu 250 gr zahar, se adauga nuca macinata si se amesteca cu grija de sus in jos sa nu se lase albusu
Blatul:
Se bat albusurile spuma tare, se amesteca cu 250 gr zahar, se adauga nuca macinata si se amesteca cu grija de sus in jos sa nu se lase albusul. Se imparte compozitia in 3 sau 4 si se coace pe rand in tava pragatita cu hartie pergament. Rezulta 3 sau 4 foi.
Crema:
Se freaca 250 gr zahar cu galbenusurile bine de tot, apoi se pune vasul pe baie de aburi si se amesteca bine pana se ingroasa. Dupa ce se raceste se pune crema inte foi cu ultimul strat de crema. Se poate orna cu fulgi de ciocolada de exemplu dar se poate servi si simpla.
Rulada aceasta de purcel este grozava! Pentru o masa festiva sau pentru sarbatori mi se pare perfecta, desi eu am pregatit-o...
Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot ExpressDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti