Se bat spuma albusurile a 6 oua, adaugand 40 g de zahar si 6 linguri de ulei, apoi se amesteca adaugand inca 30 g faina, 1 praf de copt si 30 g mac bo
Se bat spuma albusurile a 6 oua, adaugand 40 g de zahar si 6 linguri de ulei, apoi se amesteca adaugand inca 30 g faina, 1 praf de copt si 30 g mac boabe (NU macinat), se baga la cuptor.
Foi: se framanta 100 g zahar pudra, 50 g margarina, 1 lingura de miere, 2 oua, 1 lingura bicarbonat de sodiu si 300 g faina; se coc 2 foi.
Crema: fierbem 2 pachete budinca de vanilie in 700 ml lapte, amestecand pana se raceste (avand grija sa nu se faca cocoloase). Amestecam bine 1/2 margarina Rama, 150 g zahar praf, 1 pachet de zahar vanilat si adaugam la budinca rece.
Punem o foaie, un strat de crema, un blat cu mac, crema si foaie. Lasam putina crema deasupra, peste care se presara ciocolata razuita.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu prune
Prajitura cu visine
Prajitura cu mere si nuci
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa