Se bat spuma albusurile a 6 oua, adaugand 40 g de zahar si 6 linguri de ulei, apoi se amesteca adaugand inca 30 g faina, 1 praf de copt si 30 g mac b
Se bat spuma albusurile a 6 oua, adaugand 40 g de zahar si 6 linguri de ulei, apoi se amesteca adaugand inca 30 g faina, 1 praf de copt si 30 g mac boabe (NU macinat), se baga la cuptor.
Foi: se framanta 100 g zahar pudra, 50 g margarina, 1 lingura de miere, 2 oua, 1 lingura bicarbonat de sodiu si 300 g faina; se coc 2 foi.
Crema: fierbem 2 pachete budinca de vanilie in 700 ml lapte, amestecand pana se raceste (avand grija sa nu se faca cocoloase). Amestecam bine 1/2 margarina RAMA, 150 g zahar praf, 1 pachet de zahar vanilat si obtinutul il adaugam la budinca rece.
Alte retete de prajituri recomandate
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii