Prajitura Hilda

Pentru aluat, se pun toate ingredientele impreuna si se amesteca cu mixerul si se pun intr-o tava care a fost intai acoperita cu hartie de pergament.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru aluat: 150 gr. faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 65 gr. zahar
  • 1 pachetel zahar vanilat
  • 1 ou
  • 65 gr. unt sau margarina
  • 100 gr. unt
  • 100 gr. zahar
  • 1 pachetel zahar vanilat
  • 1 linguri de apa
  • 200 gr. migdale(nemacinate
  • ci in feliute taiate)
  • sau nuci(nemacinate)
  • sau cocos;2 linguri gem de caise

Mod de preparare

Pentru aluat, se pun toate ingredientele impreuna si se amesteca cu mixerul si se pun intr-o tava care a fost intai acoperita cu hartie de pergament. Aluatul se unge cu gemul de caise.

Apoi, untul, zaharul, apa se pun pe foc sa se incalzeasca , se pun migdalele in amestec si se intinde totul peste aluat.

Se coace la 190 de grade Celsius cca. 20-30 minute.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Varza a la Cluj pregatita la slow cooker Crock-Pot

Mi-am dat seama că, deşi îmi place foarte mult mâncarea aceasta, nu am pregatit-o până acum. De data...

Varza a la Cluj pregatita la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca