Prajitura Hilda

Pentru aluat, se pun toate ingredientele impreuna si se amesteca cu mixerul si se pun intr-o tava care a fost intai acoperita cu hartie de pergament.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru aluat: 150 gr. faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 65 gr. zahar
  • 1 pachetel zahar vanilat
  • 1 ou
  • 65 gr. unt sau margarina
  • 100 gr. unt
  • 100 gr. zahar
  • 1 pachetel zahar vanilat
  • 1 linguri de apa
  • 200 gr. migdale(nemacinate
  • ci in feliute taiate)
  • sau nuci(nemacinate)
  • sau cocos;2 linguri gem de caise

Mod de preparare

Pentru aluat, se pun toate ingredientele impreuna si se amesteca cu mixerul si se pun intr-o tava care a fost intai acoperita cu hartie de pergament. Aluatul se unge cu gemul de caise.

Apoi, untul, zaharul, apa se pun pe foc sa se incalzeasca , se pun migdalele in amestec si se intinde totul peste aluat.

Se coace la 190 de grade Celsius cca. 20-30 minute.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...