Pentru aluat, se pun toate ingredientele impreuna si se amesteca cu mixerul si se pun intr-o tava care a fost intai acoperita cu hartie de pergament.
Pentru aluat, se pun toate ingredientele impreuna si se amesteca cu mixerul si se pun intr-o tava care a fost intai acoperita cu hartie de pergament. Aluatul se unge cu gemul de caise.
Apoi, untul, zaharul, apa se pun pe foc sa se incalzeasca , se pun migdalele in amestec si se intinde totul peste aluat.
Se coace la 190 de grade Celsius cca. 20-30 minute.
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase