Se freaca spuma untul si zaharul, se adauga pe rand galbenusurile, smantana, esenta, si faina + praful de copt. Se bat albusurile spuma tare si se inc
Se freaca spuma untul si zaharul, se adauga pe rand galbenusurile, smantana, esenta, si faina + praful de copt. Se bat albusurile spuma tare si se incorporeaza usor in aluat. Totul se toarna intr-o tava potrivit de mare unsa cu putin unt si tapetata cu faina. Se presara deasupra fructele si se coace prajitura la foc potrivit 30-40 min. in functie de cuptorul fiecaruia.
Se serveste rece cu un mot de frisca.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa