Prajitura la pahar este un mod ingenios si simplu de servire a unei prajituri, care sigur ii va incanta pe cei dragi si pe musafiri.
Separam albusurile de galbenusuri. Mixam galbenusurile cu zaharul pana devine o crema. Adaugam albusurile amestecate cu esenta si cacaoa,faina si praful de copt. Le mixam inca 3 minute impreuna si rasturnam intr-o tava lata(eu am folosit tava de la aragaz) tapetata cu hartie de copt. Dam l cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca.
Topim lingura de un si adaugam peste plicul de nescafe dizolvat in lingurile de lapte. Omogenizam si adaugam peste frisca mixata cu crema de branza.
Dupa ce sa racit blatul il insiropam cu o lingura usor pe toata suprafata. Lasam cateva minute sa traga siropul si incepem sa taiem cerculete din blat cu ajutorul unui pahar.
Incepem sa asezam in pahare-un rand blat-crema-blat-crema si la sfarsit adaugam putina dulceata de mure.
Prajitura la pahar se serveste rece, cu topping de dulceata sau sirop.
Daca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti