Prajitura la rece

Se amesteca ingredientele pentru aluat, daca trebuie ca, compozitia sa fie mai moale, se adauga cateva linguri de lapte. Din aluat se intinde o foaie

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat: 200 gr zahar pudra
  • 250 gr nuca macinata
  • 2 linguri cacao
  • 1 ou si eventual lapte. Crema: 3 galbenusuri fierte
  • 120 gr unt
  • 120 gr zahar pudra
  • 1 pachet zahar vaniliat

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele pentru aluat, daca trebuie ca, compozitia sa fie mai moale, se adauga cateva linguri de lapte. Din aluat se intinde o foaie pe care se aseaza crema. Crema se face din galbenusurile care se faramiteaza, se adauga untul, zaharul pudra si vanilia. Dupa ce s-a intins crema se ruleaza.
Se poate presara nuca de cocos, nuca macinata, sau zahar praf.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...