Se amesteca ingredientele pentru aluat, daca trebuie ca, compozitia sa fie mai moale, se adauga cateva linguri de lapte. Din aluat se intinde o foaie
Se amesteca ingredientele pentru aluat, daca trebuie ca, compozitia sa fie mai moale, se adauga cateva linguri de lapte. Din aluat se intinde o foaie pe care se aseaza crema. Crema se face din galbenusurile care se faramiteaza, se adauga untul, zaharul pudra si vanilia. Dupa ce s-a intins crema se ruleaza.
Se poate presara nuca de cocos, nuca macinata, sau zahar praf.
Zilele trecute socrii mei au tăiat porcul și am primit un rasol. De obicei îl achiziționam din comerț, afumat și...
Reteta de rasol la cuptor, cu cartofiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj