Prajitura Mimoza cu crema

Pentru prajitura Mimoza cu crema aveti nevoie de 500 g faina, 3 galbenusuri, 200 g unt, 200 g zahar.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 3 galbenusuri
  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • 200 g smantana
  • 1 pachet si jumatate de praf de copt
  • o lingura de otet
  • Crema:
  • 1 l de lapte
  • 6 linguri de faina
  • 200 g zahar
  • 200 g unt
  • coaja rasa de lamaie si
  • 2 pachete de zahar vanilat.

Mod de preparare

Pentru prajitura Mimoza cu crema se framanta un aluat din care se fac patru foi care se coc la foc potrivit. Din lapte, zahar si faina se formeaza o crema care apoi se amesteca cu crema de unt si lamaie si se umplu foile - un rand cu crema de lamaie si unul cu gem, iar crema si iar gem. La urma, deasupra se adauga crema de lamaie.


Prajitura Mimoza cu crema se serveste dupa ce s-a racit.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...