Prajitura Mirinda

Blatul: se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile si apoi faina cu cacao si praful de copt. Se coace blatul 20 min la foc potrivit.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat: 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 2 linguri de cacao
  • 4 linguri de faina
  • 1 praf de copt; Crema: 1 pachet de unt
  • 300 g brinza de vaci
  • 150 g zahar pudra
  • vanilie; Glazura: 2 pachete budinca de vanilie
  • 3 linguri zahar
  • 1/2 l suc Mirinda

Mod de preparare

Blatul: se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile si apoi faina cu cacao si praful de copt. Se coace blatul 20 min la foc potrivit.

Crema: se freaca untul spuma cu zaharul pudra si cu branza de vaci praspata si aromele. Crema obtinuta se intinde peste blatul rece.

Glazura: Budinca se dizolva cu Mirinda si se adauga zaharul. Se fierbe pina se leaga ca o budinca. Se adauga peste crema fierbinte. Se niveleaza iute sa nu se intareasca.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Galuste cu prune

Reteta facuta de la Moku tare bune au fost http://www.bucataras.ro/retete/galuste-cu-prune-64040.html Am dus si la...

Galuste cu prune
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca