8 albusuri se bat spuma cu 300 g de zahar, se amesteca usor cu 150 g nuca de cocos si 4 linguri de faina. Se coc 2 foi pe fundul tavii unse cu ulei si
8 albusuri se bat spuma cu 300 g de zahar, se amesteca usor cu 150 g nuca de cocos si 4 linguri de faina. Se coc 2 foi pe fundul tavii unse cu ulei si tapetate cu faina, cate 10 minute fiecare.
Crema: 8 galbenusuri se freaca cu 300 g de zahar, apoi se adauga 4 linguri faina, 150 ml lapte. Compozitia se pune pe foc si se fierbe pana se ingroasa. Se ia de pe foc se raceste, se adauga cele 4 pliculete de vanilie si, in untul deja moale se adauga incetul cu incetul, aceasta compozitie.
Crema se pune intre cele 2 foi, si se mai pastreaza putina crema care se pune deasupra. Se presara apoi putina nuca de cocos sau cacao, ciocolata.
Se taie bucati de aproximativ 2 cm.
Alte retete recomandate:
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj